КриминалниНовини

ИЗМАМА с помощи за ДЕЦА! Росица Петрова и Николай Шарков завлякоха десетки с фалшиви обещания

Привидно неграмотни и с множество граматически грешки при изписването на думи са двойката родни мошеници Николай Шарков и Росица Петрова.

Българските Бони и Клайд успяха да примамят десетки хора от България и света в различни схеми. Обвързани с обещания за висок доход и бързо забогатяване.
Схемите им варират от добив на инвестиционно злато и достигат до нечувана наглост за събиране на средства за деца в нужда.

Росица Петрова измама
Росица Петрова и Николай Шарков

Без регистрирано дарителско дружество или неправителствена организация към момента на извършване на деянието, също така и към ден днешен  Росица Петрова от Русе приканва български граждани да дарят пари за деца от Танзания.

Посочената от нея сметка е BG24UNCR70001523696202 , като видно от IBAN-а става дума за сметка регистрирана в България и към Уникредит Булбанк.

Кратка публикация, стих на Назъм Хикмет и гръмко име „Бонбонче ми дай“ са достатъчни за Росица и вероятно от тях очаква да намери състрадателни хора, които биха превели суми в размер, по тяхно желание.

Бонбонче ми Дай

Първоначално в публикацията не се вижда, почти нищо нередно.
Навярно нямаше да обърнем внимание на нея, ако не бяхме проследили деянията на нейния интимен партньор – Николай Шарков.

След постъпили сигнали, съпроводени с доказателства за продължаваща престъпна дейност, получаване на парични средства и множество измамени българи, англичани, италианци, испанци и други, проверихме и Росица Петрова.

Дамата навярно е успяла или да промени Николай Шарков, или той е променил нея (не се изключва възможността, просто да са се намерили и допълнили), но определено действа по сходен на Шарков начин :

  • Мотивиращо-вдъхновяващи публикации
  • Публикуване на несъществуващи компании
  • Мания за величие
  • Неграмотност

Вероятно има и още общи прилики, но тях ще разгледаме в бъдеще.

От нейния профил във Facebook се вижда, че Росица Петрова е основател и собственик на Empire B.G. LTD. (справки в регистрите, освен, че не успяха да открият имената на русенката в такова дружество, също така не намериха и регистрирана такава компания ) !

Empire B.G

Обърнете внимание на изписването „Empire BulgErian“, думата трябва да бъде написана „Bulgarian“, защото ние сме България, а не БългЕрия…

Приликата за неграмотност с Николай Шарков е следната :

Николай Шарков - измамник

Думата, която неграмотния Приор на Малтийския Суверенен Орден е искал да напише е MILL, но от къде да знае английски sir Nikolay Sharkov, като видно от изпратените материали от излъгани – не владее добре, дори български ?

Името на Росица Петрова изплува, първо като интимна приятелка на Николай Шарков, а след това и като човек получаващ суми, през Revolut, за измамната дейност на сър Шарков, от която пострадаха десетки доверчиви граждани.

Основен вариант за получаване на парични средства за Шарков са крипто-портфейлите, но може би желанието на доверилите му се хора е породило и нуждата от алтернативен вариант за получаване на пари. Тогава неговата спътница е предоставила Revolut акаунт, на който да й превеждат различни суми.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

$200 000 отмъкна член на Малтийския суверенен орден! Николай Шарков оплете десетки хора в мрежата си

Николай Шарков – Рицарят измамник или Измамникът Рицар ? Брутално нагла схема !

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ !

Предоставяме право на отговор на лицата, които са част от настоящата публикация.

източник: Неграмотните ИЗМАМНИЦИ Николай Шарков и Росица Петрова завлякоха десетки с фалшиви обещания.

 

Препоръчани

Back to top button