ШОК ! ШоУ

Случи ли на мъж?! Ето как се отнася към ревността арабинът на Емилия

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бизнесменът й имал пълно доверие, не ходел с нея по участията й – явно певицата най-после е в обятията на добър мъж, доволни са феновете й

Бизнесменът Жорж Башур явно не ревнува Емилия от ухажори, каквито неминуемо има сред почитателите й, защото никога не ходи с нея по участия. Това сподели певицата при последната си медийна изява, като подчерта, че със съпруга й си имат пълно доверие, пише Уикенд.

„Той смята, че не бива да смесваме личните отношения с работата, ако я възприемаме сериозно”, каза звездата, родом от Гълъбово. Жорж Башур приемал кариерата й сериозно и даже високо ценял усилията, времето и средствата, които е инвестирала в нея. „Благодарна съм му за това”, изтъкна хитовата изпълнителка.
Емилия наблегна на взаимното доверие, което си имат с Башур, тъй като не всеки мъж щял да се съгласи жена му да ходи по участия в дискотеки, където наред с безобидните фенове има и доста ухажори. Певицата и съпругът й обаче никога не са си давали поводи за ревност, така че в ежедневието си дори не засягат подобни теми.
Двамата се радват на силна любов и хармония, но пък се е случвало и да спорят. Емилия даже призна с усмивка, че с Башур имали караници, докато напаснат характерите си. Днес обаче се радват на семеен уют, спокойствие и баланс. „Благодарение на него, много се разгърнах в работата си, защото той ми даде криле да бъда по-смела, да правя големи крачки и по-различни”, сподели Емилия. Жорж Башур й вдъхнал кураж да следва собствените си виждания, а не да е в коловоза, да прави като всички колеги и да залага на сигурното в работата си. Повлияна от мъжа си, певицата станала по-решителна, отворила се за света, за различни възможности.
Емилия подчерта още, че Жорж Башур е няма нищо общо с клишето за човек с арабски корени. Той живял дълги години в Европа, работата му била свързана предимно с чужденци и говорел 5 езика. „Когато намериш сродната си душа, придобиваш сила, спокойствие, което на моята възраст мисля, че всеки иска да постигне”, посочва Емилия. Изтъкна колко е важно да имаш човек до себе си, с който да се чувстваш сигурен, да знаеш, че можеш да разчиташ на него в слабите си моменти. „Днес аз не се страхувам от нищо”, категорична е певицата. Знаела, че Жорж е нейният човек и каквото и да стане, той ще е до нея.

Публикацията Случи ли на мъж?! Ето как се отнася към ревността арабинът на Емилия е публикуван за пръв път на Новини от шоубизнеса.

ШоУ

Препоръчани

Back to top button