ШОК ! ШоУ

Дара стана набожна като Миро

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Любовта към канабиса сближила младата певица с приятеля й

Певицата Дара, която се изявява като ментор в „Гласът на България”, е станала набожна като колегата си Миро. Тази година изпълнителят също е част от шоуто и младата звезда явно се е повлияла от възгледите му покрай съвместната си работа с него. Бившият дуетен партньор на Галка от „Каризма” открай време говори за силата на Бог, а сега и Дара е започнала да разсъждава като него.

Ето какво сподели певицата навръх рождения си ден на 9 септември:

„Да си на 24 е върхът, но нямам търпение да видя какво ме очаква като вече навършила 25-те си години жена. Отбелязвам четвъртинката си от 100-те като почит към Бог и всичко божествено по света и вътре в мен. Това, което ми се случва не е случайно и съм благодарна за всеки един миг прекаран на Земята. Всеки успех и урок. Всяка усмивка и сълза. 25 години минават само с едно премигване на окото и се радвам, че заедно можем да споделим този полет от емоции, заедно да наблюдаваме света и да сме част от него – шарен, голям, креативен, звучащ. Благодаря за пожеланията от сърце и искрено ви пожелавам да продължаваме да се заразяваме с позитивизъм и с високи вибрации”.

Дара получи много честитки за личния си празник от почитателите си, които са на мнение, че изглежда по-добре от всякога. Още миналата година брюнетката свали доста килограми. Тя не се отказва от режима си – т. нар. фастинг, който се изразява в спирането на храна за определен брой часове, а резултатите са впечатлеяващи. Певицата вече има тънка талия и стегнати коремни мускули, които гордо подчертава с оскъдни тоалети, пише Уикенд.

Поп звезда е споделяла, че обикновено ходи на фитнес 4 пъти в седмицата, но понякога се случва и да пропуска, особено сега, когато е заета с предаването „Гласът на България” и няма толкова свободно време. Изпълнителката на хита „Родена такава” залага не само на здравословното меню в диетата си, а и на билките. По време на едно пътуванията си из България тя се запознава с мила възрастна жена, която редовно ѝ изпраща колети с чайове. Те ѝ помагат да се справи със задържането на излишна вода в организма.

Вдъхновението на Дарина Йотова, както е истинското ѝ име, да е в добра форма се дължи на настоящата ѝ любов. Актуалният приятел на гласовитата варненка се казва Ервин Иванов – доктор по фармакология. Той се занимава със създаването на новаторски медикаменти от канабис. В светските среди се шушука, че именно любовта към тревата ги е сближила. Неслучайно изпълнителката показа за първи път гаджето си по време на пътуване до Нидерландия, където продажбата на марихуана е легална.

В миналото певицата често сменяше мъжете, но с Ервин се задържа доста време. Тя не е от популярните личности, които крият личния си живот. Когато нещата станат сериозни, изпълнителката смело повдига завесата.

Преди да открие любовта в лицето на Иванов, фаворитката на тийнейджърите излизаше с 26-годишния рекламист Мартин Димитров и даже се канеше да живее с него под един покрив, но впоследствие се разделиха, като причините за разлъката не са известни. Преди време певицата имаше кратка афера с диджея Живко Гичев, но най-известното ѝ гадже е колегата ѝ Константин Трендафилов – Папи Ханс.

Певицата казва, че има приятелски чувства всичките си бивши, защото не таи злоба в себе си и умее да прощава. Тя развила още повече това свое качество, откакто станала набожна и повярвала в божествената енергия. „Трябва да прощаваме от сърце, така се извисяваме и се доближаваме до духовното съвършенство”, разсъждава звездата.

Публикацията Дара стана набожна като Миро е публикуван за пръв път на Новини от шоубизнеса.

ШоУ

Препоръчани

Back to top button