ШОК ! ШоУ

Криси от „Ергенът” 4 пъти се излагала в „Х Фактор”

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

След участието си в риалитито, гримьорката се е прицелила и в Холивуд

Почти всички момичета в „Ергенът” имат интересно минало, но историята на гримьорката Криси от Варна е една от най-любопитните. Момата се оказва стара познайница на родните формати, особено на музикалните. Тя се е пробвала за звезда в „Х Фактор” цели 4 пъти и до последно не е вярвала на журито, че не може да пее. Сега е в „Ергенът”, а след това смята да се опита да пробие в Холивуд. Избрала си е артистичен псевдоним Горджъс, защото е сигурна, че е невероятна.

Мисля, че може да съм новата поп-музика на България!”. С тези думи Криси се явява на кастинг в „Х Фактор” още през 2017-а. Тогава тя е едва на 20 години, но вече има солиден опит в стремежа да се прочуе. Това е четвъртият й опит да блесне като певица. В сезоните, в които гримьорката от Варна се е явявала в предаването на Маги Халваджиян, от него са излизали звезди като Жана Бергендорф, Михаела Маринова, Дара, Кристиан Костов, Виктория Георгиева и Християна Лоизу, а на самата Криси журито в прав текст казва, че не става за сцената. Тя обаче приема думите „Не ставаш!” като „Не си готова”, затова продължава да опитва. Четвъртият път е и последен – Нова телевизия спира шоуто.
„Загуби ме, преди да започнеш! Просто беше много зле!” – това са думите на Заки от „Авеню”, когато чува изпълнението й. „Стоя зад мнението си от миналия сезон. „Х Фактор” не е твоето предаване, това не е твоята сцена, пожелавам ти успех с грима и с всичко останало, с което се занимаваш – друго. Обаче наистина беше потресаващо зле!”, казва Саня Армутлиева, но това отново е разчетено от Криси като „Не си готова”. Когато получава „Не” и от четиримата съдии, тя казва, че те не са хората, които могат да я оценят. „Нищо не ме е обидило, просто фактът, че казват, че не съм готова, а аз съм и мога много да надграждам!”, отсича гримьорката.
Това се случва през 2017-а. Към момента – 7 години по-късно, Криси продължава да е гримьорка, но и да прави големи планове за бъдещето. Вече не гледа към родната сцена, а към световната. Смята, че е достойна за Холивуд. Няма да го покорява с песен, а с писателски и актьорски талант. Тя е написала сценарий за филм и ще го предлага не на българския, а на международния пазар. Затова е работила директно на английски. Мисли да постъпи, както някога Силвестър Сталоун с „Роки” – да продаде сценария си, но само при условие, че сама изиграе главната роля, пише Уикенд. Никой друг нямало да се справи по-добре от нея. За какво се разказва в бъдещия филм? За една жена, която открива любовта. Нищо чудно след „Ергенът” историята да бъде пренаписана, за да се включат в нея елементи от риалитито.

Публикацията Криси от „Ергенът” 4 пъти се излагала в „Х Фактор” е публикуван за пръв път на Новини от шоубизнеса.

ШоУ

Препоръчани

Back to top button