ШОК ! ШоУ

Оплю я пред цяла България: Ето как Рачков се изгаври с Мария в Капките

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Мария Игнатова е над тези неща и едва ли ще тръгне да коментира опитите на Рачков да се гаври с името й

Димитър Рачков явно още не може да преживее бившата си Мария Игнатова, стана ясно на цяла България. Като водещ на Като две капки вода той си позволи да се гаври с името й, а опитите му да бъде забавен, го представиха по-скоро като жалък комичен герой, видя 24-chasa.eu.

След изпълнението на Джулиана Гани, която влезе в образа на Рики Мартин и се изяви с парчето му „Мария“, Рачков побърза да се изцепи неподготвен: „Е, всичко хубаво, но нямаше ли друго име… това нещо…“. Гани му отвърна, че името Мария е едно много хубаво име. А партньорът на екран на Геро не успя да замълчи и продължи: „Ами… зависи!“.

Настана няколкосекундно неловко мълчание, което беше нарушено от включването на журито, и благодарение на това гафът почти беше замазан пред публиката в залата.

За зрителите на шоуто обаче това не остана незабелязано и със сигурност ще стигне до ушите на самата Мария, която едва ли ще коментира дългогодишния си приятел, защото той за нея е напълно затворена страница.

Публикацията Оплю я пред цяла България: Ето как Рачков се изгаври с Мария в Капките е публикуван за пръв път на Новини от шоубизнеса.

ШоУ

Препоръчани

Back to top button