ШОК ! ШоУ

Има ли тайно бебе Ивайла Бакалова?

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Миската твърди, че не е раждала син в Дубай, очевидци са я виждали с бебешка количка

Ивайла Бакалова е родила тайно син, гласи най-актуалната столична клюка. Очевидци са засекли Мис България в „Емирейтс мол” в Дубай да се разхожда с тъмно синя бебешка количка. Тайното майчинство на Бакалова се е случило в Дубай, където миската живее от години. Източниците ни твърдят, че красавицата е дарила живот преди около 4 месеца, в разгара на лятото. Самата Ивайла обаче отрече да е раждала втори път, пише Уикенд.

„Нямам бебе. Не съм родила тайно, нито съм в Дубай, в София съм си“, заяви 41-годишната Мис България 2001. Източници обаче се кълнат, че тя има втора рожба и вероятно умишлено крие, че е дарила живот за втори път. „Най-вероятно се страхува за бебето. Иначе не би родила в чужбина, както и да крие детето” – коментираха от моделските среди у нас.
Слуховете за забременяването й тръгнаха още през март след сватбата на колежката й Роси Черногорова. Бакалова бе сред гостите на венчавката на вдовицата на Митьо Лудия и бившия съпруг на Маги Сидерова – Борислав Желязков, по-известен като Боби Манекена. На празненството 41-годишната брюнетка бе заложила на дълга черна, прилепнала по тялото, рокля, която ясно подчертаваше извивките ѝ. Тогава блондинката показа корем като в 6-ия месец, но не коментира дали очаква бебе и нещата се потулиха.
Запознати разказват, че Бакалова е забременяла след ин витро процедури. С половинката й Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата много искали да си имат свое дете. Ивайла има пораснала дъщеря на 19 години – Рая. Тя е от краткотрайния й роман с Румен Гайтански-Вълка. От своя страна бизнесмена нямаше кръвен наследник, а доведена дъщеря от първия брак на екс-съпругата си Виктория.
Весо Брадата и миската са двойка от няколко години, но нямат сключен брак, а живеят на семейни начала. Лихварят се разведе с жена си заради Ивайла, която му бе любовница няколко години преди да е свободен мъж.  
Не липсват и предположения бебето да е на 19-годишната дъщеря на Бакалова – Рая Гайтанска и варненската красавица да е станала баба, но дори да е така, е странно да крие и отрича радостната вест.

Публикацията Има ли тайно бебе Ивайла Бакалова? е публикуван за пръв път на Новини от шоубизнеса.

ШоУ

Препоръчани

Back to top button